Květnové aktivity

07.05.2016 17:15

Měsíc květen 2016 už začal ubíhat a my pomalu plníme, co jsme si slíbili a oproti dubnu jsme nyní více v běhu. Lynx mezitím stále tvrdě bojuje v operaci Maturita 2016 a v mezičase se podílí na misi Vypij, co dokážeš. My mu tímto přejeme hodně zdaru!

Příští víkend nás konečně čeká další několikadenní cvičení, pro které už má Ermine vymyšlený scénář i plán aktivit a je téměř jisté, že ani další víkend 20.-22.5. nezůstaneme v nečinnosti. Pro svá další cvičení bychom rovněž uvítali i nějaký tým do opozity.

Poslední květnový víkend nás čeká akce Lizzard 2016, které se zúčastníme na straně ISAF a kde také využijeme naše týmové vozidlo.

Ermine se momentálně také aktivně věnuje našim dvěma nováčkům, kteří prozatím s airsoftem nemají žádné zkušenosti. Pokud je airsoft skutečně chytne a začne bavit a pokud si také vzájemně sedneme, rádi je v budoucnu uvítáme v našich řadách jako plnohodnotné členy. MARTENs Praha je vždy otevřen i lidem s nulovými zkušenostmi a je jim schopen nabídnout dostatek trpělivosti i kompletní servis - od poradenství při výběru zbraně a vybavení, přes zapůjčení vybavení až po samotný zácvik.